Langsung mlebu

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Italia

Congregazione Cristiana Dei Testimoni di Geova

Via della Bufalotta 1281

I-00138 ROME RM

ITALIA

+39 06-872941

Tour

Senèn-Jumat

08.00-10.30 lan 13.00-15.30

Suwéné 1 jam

Kagiyatan

Nerjemahaké wacan Alkitab ing basa Itali lan Basa Isarat Italia. Nggawé rekaman swara lan vidhéo. Ngawasi kagiyatané luwih saka 3.000 jemaat lan kelompok ing Italia lan negara liyané.

Download selebaran tour