Langsung mlebu

Katrangan Kantor lan Tur

Panjenengan diundang tur ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tur.

 

Pengumuman soal Virus Corona (COVID-19): Ing akèh negara, tur ing kantor cabang ditutup sementara. Kanggo informasi luwih akèh, njenengan isa hubungi kantor cabang sing arep dikunjungi.

Israel

Watchtower Association of Israel, RA

Rehov Rabinovich Shefer 23

6516604 TEL AVIV

ISRAEL

+972 3-5164039

Tur

Minggu-Kemis

08.00-11.00 lan 13.00-16.00

Suwéné tur 45 menit nganti 1 jam

Kagiyatan

Nerjemahaké wacan Alkitab ing basa Ibrani lan Basa Isarat Israel. Ndhukung jemaat-jemaat ing negara kuwi.

Ngundhuh selebaran tur.