Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Israel

Watchtower Association of Israel, RA

Rehov Rabinovich Shefer 23

6516604 TEL AVIV

ISRAEL

+972 3-5164039

Tour

Minggu-Kemis

08.00-11.00 lan 13.00-16.00

Suwéné tour 45 menit nganti 1 jam

Kagiyatan

Nerjemahaké wacan Alkitab ing basa Ibrani lan Basa Isarat Israel. Ndhukung jemaat-jemaat ing negara kuwi.

Ngundhuh selebaran tour.