Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Inggris

Watch Tower

The Ridgeway

LONDON

NW7 1RN

INGGRIS

+44 20-8906-2211

Tour

Senèn-Jumat

08.00-11.00 lan 13.00-16.00. Ana tour saben jam.

Suwéné 1,5 jam

Kagiyatan

Nyétak luwih saka 200 yuta majalah lan buku saben taun lan ngirimaké kuwi menyang 100 negara sakdonya. Klebu ndelok barang-barang kuna, ”Alkitab ing Inggris.”

Download selebaran tour