Langsung mlebu

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Hong Kong

Watch Tower Bible and Tract Society

22/F, 1 Hung To Road,

Kwun Tong,

KOWLOON, HONG KONG

+852 3950-3500

Tour

Senèn-Jumat

08.15-11.00 lan 13.00-16.00

Suwéné 45 menit

Kagiyatan

Ngawasi gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah ing bab pendhidhikan Alkitab ing Hongkong lan Makau. Nggawé rekaman vidhéo ing Basa Isarat Hong Kong.

Download selebaran tour