Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Ghana

Nungua Police Checkpoint

Hse. No. J 348/4

Tema Beach Road

Nungua

ACCRA

GHANA

+233 30-701-0110

+233 30-2712-456

+233 30-2712-457

+233 30-2712-458

Tour

Senèn-Jumat

08.00-11.00 lan 13.00-16.00

Suwéné 1 jam

Kagiyatan

Nerjemahaké wacan Alkitab ing basa Twi, Ewe, Ga, Dangme, Nzema, Frafra, lan Dagaare. Nggawé rekaman swara lan vidhéo ing basa Twi, Ewe, lan Ga. Mbangun kira-kira 60 panggonan ibadah saben taun lan ngirim éwonan ton wacan menyang kabèh dhaérah ing Ghana.

Download selebaran tour