Langsung mlebu

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Finlandia

Puutarhatie 60

FI-01300 VANTAA

FINLANDIA

+358 9-825-885

Tour

Senèn-Jumat

9.00, 10.30, 13.30, lan 15.00

Suwéné 1 jam

Kagiyatan

Kantor Cabang Finlandia ngawasi kagiyatan Seksi-Seksi Yéhuwah sing cacahé kira-kira 34.000 ing Belarus, Estonia, Finlandia, Latvia, lan Lituania. Ngawasi kagiyatan nerjemahaké wacan Alkitab ing nem basa lan patang basa isarat.

Download selebaran tour