Langsung mlebu

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Filipina

186 Roosevelt Ave

San Francisco del Monte

1105 QUEZON CITY

FILIPINA

+63 2-224-4444

Tour

Senèn-Jumat

08.00-11.00 lan 13.00-16.00

Suwéné 1,5 jam

Kagiyatan

Nerjemahaké majalah Warta Penting ing wolung basa utama ing Filipina. Nggawé rekaman audhio lan vidhéo ing 10 basa. Ngirim wacan menyang ??? jemaat.

Download selebaran tour