Langsung mlebu

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Fiji

19 St. Fort Street

SUVA

FIJI

+679 330-4766

Tour

Senèn-Jumat

08.00-11.00 lan 13.00-16.00

Suwéné 1 jam

Kagiyatan

Ngawasi kagiyatané Seksi-Seksi Yéhuwah ing Fiji, Kiribati, Tuvalu lan Nauru. Nerjemahaké wacan Alkitab ing basa Fiji, Kiribati, Tuvalu, Rotuma, lan Nauru.

Download selebaran tour