Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Etiopia

Jehovah’s Witnesses, Yeka sub-city, Wereda 12;

House 161 on Kotebe Road; 1 km past

Kotebe College for Teachers Education

ADDIS ABABA

ETIOPIA

 +251 11-660 3611

+251 91-121-3489 (Mobile)

Tour

Senèn-Jumat

08.00-11.00 lan 13.20-16.00

Suwéné 1 jam

Kagiyatan

Nerjemahaké wacan Alkitab ing limang basa Etiopia. Ngawasi pendhidhikan Alkitab ing Etiopia lan negara-negara sacedhaké. Ngawasi pembangunan panggonan ibadah.

Download selebaran tour