Langsung mlebu

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Denmark

Stenhusvej 28

DK-4300 HOLBAEK

DENMARK

+45 59-45-60-00

Tour

Senèn-Jumat

09.00; 10.30; 13.30 lan 15.00

Suwéné 1 jam

Kagiyatan

Kantor cabang Skandinavia ngawasi kagiyatané Seksi-Seksi Yéhuwah sing cacahé kira-kira 50.000 ing Denmark, Grinlandia, Islandia, Kepuloan Faeroe, Norwegia, lan Swedia. Ngawasi gawéan nerjemahaké wacan Alkitab ing nem basa lan telung basa isarat, uga nggawé rekaman swara lan vidhéo ing pirang-pirang basa kuwi.

Download selebaran tour