Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Cile

Ave Concha y Toro 3456

PUENTE ALTO

CILE

+56 2-2428-2600

+56 2-2428-2609 (Faks)

Tour

Senin-Jumat

09.00; 10.30; 13.30; 15.00

Suwéné 1 jam

Kagiatan

Ngawasi pendhidhikan Alkitabé Seksi-Seksi Yéhuwah ing Cile. Ngirim wacan menyang luwih saka 800 jemaat.

Download selebaran tour