Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Burundi

Les Témoins de Jéhovah

Uprona Boulevard

Corner of Muyinga Ave., Rohero II

BUJUMBURA

BURUNDI

+257 2224-1110

+257 2224-5564

+257 2224-8112

Tour

Senèn-Jumat

08.00-11.00 lan 13.00-16.00

Suwéné 1 jam

Kagiyatan

Nerjemahaké wacan Alkitab lan nggawé rekaman saka wacan ing basa Kirundi. Ngirimaké wacan ing luwih saka 280 jemaat lan kelompok.

Download selebaran tour