Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Brasil

Rodovia SP-141 - km 43

CESÁRIO LANGE-SP

18285-901

BRASIL

+55 15-3322-9000

Tour

Senèn-Jumat

08.00-10.00 lan 13.00-15.00

Suwéné 1 jam 40 menit

Kagiyatan

Nyétak 36 yuta Alkitab lan buku. Ngirim kurang luwih 7.000 ton wacan saben taun ing luwih saka 90 basa.

Download selebaran tour