Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Benin

ARTJB (Association religieuse des Témoins de Jéhovah du Bénin)

Route Inter-Etat Cotonou-Parakou

AB-CALAVI

BENIN

+229 97-97-00-60

Tour

Senèn-Jumat

08.00-10.45 lan 13.00-15.45

Suwéné 45 menit

Kagiyatan

Nerjemahaké wacan Alkitab ing basa Bariba, Fon, Gun, Jula, Kabiye, Moore, lan Zarma. Ngirim wacan menyang 500 jemaat lan kelompok ing Benin, Burkina Faso, Niger, lan Togo.

Download selebaran tour