Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Belanda

Christelijke Gemeente van Jehovah’s Getuigen in Nederland

Noordbargerstraat 77

7812 AA EMMEN

BELANDA

+31 591-683555

Tour

Senèn-Jumat

08.00-10.30 lan 13.00-15.00

Suwéné 1 jam

Kagiyatan

Nerjemahaké wacan Alkitab ing basa Belanda. Nggawé wacan nganggo huruf Braille ing 12 basa. Nggawé rekaman swara lan vidhéo ing akèh basa.

Download selebaran tour