Langsung mlebu

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Angola

Avenida Talatona 1

LUANDA

ANGOLA

+244 923-166-760

Tour

Senèn-Jumat

08.00-11.00 lan 13.00-16.00

Suwéné 45 menit

Kagiyatan

Ngawasi kagiyatan nerjemahaké wacan Alkitab ing wolung basa klebu Basa Isarat Angola. Ngarahaké kagiyatan mbangun Balé Ibadah, lan ngirim wacan ing luwih saka 1.600 jemaat Seksi-Seksi Yéhuwah ing Angola.

Download selebaran tour