Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Afrika Selatan

1 Robert Broom Drive East

Rangeview

KRUGERSDORP

1739

AFRIKA SELATAN

+27 11-761-1000

Tour

Senèn-Jumat

07.45-11.00 lan 13.00-16.00

Suwéné 2 jam

Kagiyatan

Nyétak buku, majalah, lan selebaran ing luwih saka 130 basa lan ngirimaké kuwi menyang luwih saka 15.000 jemaat ing 20 negara. Nerjemahaké wacan Alkitab ing 23 basa. Ngéwangi pembangunan Balé Ibadah ing 42 negara.

Download selebaran tour