Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

KUWASANÉ ALKITAB

Aku Gething karo Uripku

Aku Gething karo Uripku

Dmitry éntuk bantuan kanggo ngowahi tumindaké lan akiré bisa urip seneng.