Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Album Foto Inggris 2 (September 2015 – Agustus 2016)

Album Foto Inggris 2 (September 2015 – Agustus 2016)

Kantor cabang Seksi-Seksi Yéhuwah ing Inggris lagi pindhahan saka kutha Mill Hill, London, menyang kutha Chelmsford, Essex, sing jaraké kira-kira 70 kilomèter. Iki album foto kemajuané proyèk kuwi saka September 2015 nganti Agustus 2016.

29 Oktober 2015​—Lokasi persiapan proyèk

Sing kerja lagi ngecor beton ing panggonan sing bakalé dadi gudhang alat-alat sing dinggo mbangun.

9 Desember 2015​—Lokasi persiapan proyèk

Kontraktor lagi masang atap tenaga matahari ing bangunan sing bakalé dadi kantor lan ruang makan sementara saksuwéné proyèk iki.

18 Januari 2016​—Lokasi persiapan proyèk

Sing kerja lagi nggunakké ekskavator sing dipasangi alat kanggo negor wit. Tujuané kanggo nyingkirké wit-witan sing ora kanggo. Alat iki isa njepit lan negor wit-witan. Kanggo ngganti wit-witan sing ditegor, bakal ditandur éwonan wit-witan anyar sakdurungé proyèk rampung.

31 Maret 2016​—Lokasi kantor cabang

Sing kerja lagi nyingkirké sampah tinggalané sing nduwé lemah mbiyèn. Tujuané supaya lemahé resik lan isa digunakké manèh.

14 April 2016​—Lokasi kantor cabang

Sing kerja lagi ngangkat kothak-kothak ruangan nganggo crane (alat derek). Kothak-kothak ruangan iku bakal digawé dadi kantor, lan digunakké tim pembangunan lan kontraktor.

5 Mei 2016​—Lokasi kantor cabang

Sing kerja lagi misahké barang sing isih isa digunakké lan dilebokké ing kothak sampah sing wis ditemtokké. Panitia Proyek Pembangunan mutuské nèk arep ndaur ulang 95% sampah sing ora bahaya. Kuwi saiki dadi gawéan sing utama. Sakliyané kuwi, 89% remukan bangunan kaya bata, beton, lan kayu, diklumpukké bèn tetep isa digunakké.

23 Mei 2016​—Lokasi kantor cabang

Sing kerja lagi ngurug jalur kabel lan jalur pipa. Kabel lan pipa iki dipasang ing tempat tinggal sementara pekerja konstruksi.

26 Mei 2016​—Lokasi kantor cabang

Kontraktor lagi nglumpukké conto lemah. Conto lemah kuwi bakal ditliti kanggo nemtokké apa jenis lemah ing kono isa digunakké kanggo nggawé dalan ing cedhaké lokasi proyèk.

31 Mei 2016​—Gambar rencana lokasi kantor cabang

Tanggal 31 Mei 2016, Pengurus Pusat Seksi-Seksi Yéhuwah setuju karo rancangan iki. Pamréntah lokal uga setuju karo rancangan iki. Mula, proyèk pembangunan kuwi isa diteruské.

16 Juni 2016​—Lokasi kantor cabang

Sing kerja lagi nyingkirké barang sing ora kanggo saka lemah ing lokasi proyèk. Lemah sing wis diresiki isa digunakké manèh. Gawéan iki isa ngurangi biaya kanggo mbuwang lan tuku lemah manèh.

20 Juni 2016​—Lokasi kantor cabang

Sing kerja lagi nyiapké dalan sing bakal dadi dalan utama. Senajan sasi kuwi kerep udan lan kebak lumpur, sing kerja tetep nyambut gawé.

18 Juli 2016​—Lokasi persiapan proyèk

Dalan lagi disemprot nganggo banyu kanggo ngurangi debu bèn panggonané tetep resik. Iki salah siji syarat saka Organisasi Standar Proyek Pembangunan. Proyèk pembangunan iki wis didaftarké Panitia Proyek Pembangunan ing organisasi kuwi kaya syaraté Dinas Tata Kota. Syaraté yaiku ora ngganggu masyarakat sing manggon ing cedhaké proyèk pembangunan kuwi. Syarat kuwi cocog karo pathokané Alkitab.

18 Juli 2016​—Lokasi persiapan proyèk

Sing kerja lagi motong wesi sing arep digunakké kanggo cagak pipa-pipa AC.

22 Juli 2016​—Lokasi kantor cabang

Sing kerja misahké lemah karo krikil sing akèhé 20.000 mèter kubik. Gambar ing bagéan tengah nduduhké nèk lemahé lagi dilebokké ing mesin saringan. Merga ukuran saringané béda-béda, mesin kuwi isa misahké lemah saka krikil sing paling gedhé nganti krikil sing paling cilik. Lemah sing wis ora ana krikilé metu saka saringan ngisor dhéwé. Lemah lan krikil-krikil sing wis dipisahké disalurké ing truk-truk sing siap ngangkut.

22 Juli 2016​—Lokasi kantor cabang

Kontraktor lagi ngratakké lemah bèn dhuwuré lemah cocog karo rancangan bangunan.

18 Agustus 2016​—Lokasi kantor cabang

Ing gambar bagéan kiwa rada tengah, kontraktor wis rampung ngratakké lemah bèn pondhasi gedung tempat tinggal isa mulai dibangun. Ing gambar bagéan kiwa, ana bangunan tempat tinggal sementara sing isa dienggoni 118 sing kerja ing bagéan konstruksi.