Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Apa ing Seksi-Seksi Yéhuwah Ana Penginjil Wadon?

Apa ing Seksi-Seksi Yéhuwah Ana Penginjil Wadon?

Ana. Kabèh Seksi-Seksi Yéhuwah kuwi penginjil, klebu sing wadon. Kaya sing diramalaké Alkitab, ”kathah tiyang èstri sami martosaken”.Jabur 68:12, Basa Jawi Padintenan.

Seksi-Seksi Yéhuwah sing wadon nyonto tuladhané para wong wadon sing dicathet ing Alkitab. (Wulang Bebasan 31:10-31) Senajan ora dadi pemimpin ing jemaat, para wong wadon Seksi-Seksi Yéhuwah mèlu nginjil. Wong-wong wadon kuwi uga mulang Alkitab marang anak-anaké. (Wulang Bebasan 1:8) Wong-wong wadon kuwi ngupaya bèn omongan lan tumindaké bisa dadi conto kanggo liyané.Titus 2:3-5.