Langsung mlebu

Kepiyé Pakumpulané Seksi-Seksi Yéhuwah Diatur?

Kepiyé Pakumpulané Seksi-Seksi Yéhuwah Diatur?

Kumpulan pinituwa ngawasi jemaat-jemaat. Kira-kira ana 20 jemaat ing sakwilayah. Ana pinituwa sing ditugasi kanggo ajeg niliki jemaat-jemaat ing wilayahé. Wong kuwi disebut pinituwané wilayah.

Tuntunan saka Alkitab disedhiyakaké Pengurus Pusat sing anggotané yaiku Seksi-Seksi Yéhuwah sing wis suwé ngabdi. Wong-wong kuwi nindakaké tugasé ing kantor pusat Seksi-Seksi Yéhuwah sing ana ing Warwick, New York.—Para Rasul 15:23-29; 1 Timotéus 3:1-7.