Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Venezuela

Testigos de Jehová de Venezuela

Apartado 20.364

CARACAS DC 1020A

VENEZUELA

+58 244-400-5000

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-17.00