Langsung mlebu

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Uruguay

Asociación de los Testigos de Jehová

Cesar Mayo Gutierrez 2645

12500 MONTEVIDEO

URUGUAY

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-17.00