Langsung mlebu

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Togo

ARTJB (Association religieuse des Témoins de Jéhovah du Bénin)

B.P. 312

AB-CALAVI

BENIN

+228 22-25-05-15

+229 21-36-01-14

+229 97-97-95-33

+229 97-97-95-34

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-12.00 Lan 13.00-17.00