Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Tanzania

Association of Jehovah’s Witnesses

PO Box 7992

DAR ES SALAAM

TANZANIA

+255 754-372777

+255 689-551595

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-17.00