Langsung mlebu

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Tahiti

Association Les Témoins de Jéhovah

BP 7715

98719 TARAVAO TAHITI

POLINESIA PRANCIS

+689 54-70-00

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-17.00