Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Sudan

Congregation of Jehovah’s Witnesses Khartoum State

PO Box 957

11111

KHARTOUM

SUDAN

+249 183-279699

+249 183-279499

+249 919-694805 (HP)

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-17.30