Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Sudan Kidul

Jehovah’s Witnesses of South Sudan

PO Box 99

JUBA

SUDAN SELATAN

+211 956377661

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-17.00