Langsung mlebu

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Slovenia

Jehovove priče

pp 22

SI-1241 KAMNIK

SLOVENIA

+386 1-83-03-600

+386 51-442-134 (HP)

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-17.00