Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Serbia

Jehovini svedoci – hris̆ćanska verska zajednica

PO Box 173

11080 BEOGRAD

SERBIA

+381 11-405-99-00

+381 11-3160-143 (Faks)

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-17.00