Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Senegal

Association Les Témoins de Jéhovah du Sénégal

BP 29896

14523 DAKAR

SENEGAL

+221 33-820-80-00

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-12.30 lan 13.45-17.15