Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Selandia Baru

Watch Tower Bible and Tract Society

PO Box 75142

Manurewa

AUCKLAND 2243

SELANDIA BARU

+64 9-887-0532

Jam Kerja

Senèn-Jumat

10.00-17.00