Langsung mlebu

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Samoa

International Bible Students Association

PO Box 673

APIA

SAMOA

+68 5-20629

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-17.00