Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Saint Martin

Association Les Témoins de Jéhovah

BP 625

F-27406 LOUVIERS CEDEX

PRANCIS

+33 2-32-25-55-55

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-13.00 lan 14.30-17.30