Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Rwanda

Organisation Religieuse des Témoins de Jéhovah

BP 529

KIGALI

RWANDA

+250 280-900536

+250 280-900537

+250 280-900538

+250 252-583493

+250 252-583494

+250 252-584321

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-17.00