Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Rumania

Organizația Religioasǎ Martorii lui Iehova

CP 132

OP 39

RO-024330 BUCUREȘTI

RUMANIA

+40 21-302-75-00

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-12.00 lan 13.00-17.00