Langsung mlebu

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Republik Dominika

Sociedad Dominicana de Los Testigos de Jehova

Apartado 1742

SANTO DOMINGO

REPUBLIK DOMINIKA

jw.do@jw.org

+1 809-595-4007

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-17.00