Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Republik Cheska

Svědkové Jehovovi

PO Box 90

Bryksova 939/37

198 00 PRAHA 9

REPUBLIK CHESKA

+420 283-067111

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-17.00