Langsung mlebu

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Republik Afrika Tengah

Association Les Témoins de Jéhovah

BP 662

BANGUI

REPUBLIK AFRIKA TENGAH

+236 21-61-20-70

+236 21-61-89-25

+236 70-11-08-00

Jam Kerja

Senèn-Jumat

07.30-16.30