Langsung mlebu

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Peru

Asociación de los Testigos de Jehová

Apartado 18-1055

LIMA 18

PERU

+51 1-434-1474

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-17.00