Langsung mlebu

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Papua Nugini

International Bible Students Association

PO Box 636

BOROKO, NCD 111

PAPUA NUGINI

+675 325-3011

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-12.00 lan 13.00-17.00