Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Pantai Gading

Les Témoins de Jéhovah de la Côte d’Ivoire

06 BP 393

ABIDJAN 06

PANTAI GADING

+225 2241-3606

+225 2241-8277

+225 2241-2977 (Faks)

Jam Kerja

Senèn-Jumat

07.30-12.00 lan 13.30-17.00