Langsung mlebu

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Palau

Watch Tower Bible and Tract Society

143 Jehovah St

BARRIGADA GU 96913

GUAM

+1 671-​632-​0429

Jam Kerja

Senèn-Jumat

07.00-16.00 (Wektu Palau)