Langsung mlebu

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Nigeria

Watch Tower Society of Jehovah’s Witnesses (LTD/GTE)

PMB 1090

BENIN CITY 300001

EDO STATE

NIGERIA

+234 7080-662-020

+234 8039-003-790

+234 1-2793-700

Jam Kerja

Senèn-Jumat

07.30-17.00