Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Nepal

Jehovah’s Witnesses Society

PO Box 24438, GPO

KATHMANDU

NEPAL

+977 1-467-0958

+977 1-428-6951

Jam Kerja

Minggu-Kemis

08.00-17.00