Langsung mlebu

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Myanmar

Watch Tower Bible and Tract Society

PO Box 62

YANGON

MYANMAR

+95 1-​2305692

+95 1-​2305693

+95 1-​512699

+95 1-​511035

Jam Kerja

Senèn-Jumat

07.30-16.30