Langsung mlebu

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Mozambik

Testemunhas de Jeová de Moçambique

PO Box 2600

1100 MAPUTO

MOZAMBIK

+258 21-450-500

Jam Kerja

Senèn-Jumat

07.30-16.30