Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Moldova

Cultul Religios Martorii lui Iehova

PO Box 472

MD-2005 CHISINAU

REPUBLIK MOLDOVA

+373 22-22-86-26

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-17.00