Langsung mlebu

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Malta

International Bible Students Association

IBSA House

Triq il-Waqqafa

MOSTA MST 4486

MALTA

+356 21-419468

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-16.45