Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Madeira

Associação das Testemunhas de Jeová

Apartado 91

2766-​955 ESTORIL

PORTUGAL

+351 214-​690-​600

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08:30-17:30 (Wektu Lisbon)